Retreat

​DAGRETREAT: TRUSTING LIFE AND YOURSELF
met Eline en Nay

Heb je het gevoel dat je jezelf constant moet bewijzen, dat je jezelf over je grenzen moet duwen? Dat je moet streven en teveel moeite moet doen? Je twijfelt dat wat je doet of bent wel goed genoeg is?

 

We leven in een heel snelle wereld waarin er altijd maar meer van je verwacht wordt. Het is dus makkelijk om jezelf te verliezen in het doen, wat uitputting brengt, stress en geen motivatie meer om energie te steken in wat echt belangrijk voor je is.

confidence.png

Wil jij weten hoe je moeiteloos en met vertrouwen door je leven kan navigeren? Hoe het zou voelen om zacht maar toch krachtig te zijn? Hoe je op je intuitie kan vertrouwen en niet overweldigd te zijn door je eigen oordelen? Dat je kan verbinden met je diepere zelf, en in staat bent om los te laten en mee te bewegen met de flow van het leven?

Doen deze vragen een belletje rinkelen? Dan ben je op dit dagretreat op de juiste plek! Nay en Eline zullen je zachtjes begeleiden in een onderdompeling van zelfliefde en zelfzorg door te aarden en te verbinden met jezelf.

Je wordt begeleid door verschillende ademhalings-, meditatie-, bewegingstechnieken en een super zachte yogales om stress te verminderen, te gronden en een liefdevolle verbinding te maken met je lichaam. We zullen delen en reflecteren over het concept vertrouwen en onze negatieve gedachten en overtuigingen van dichterbij bekijken. Zelfobservatie en introspectie zijn prachtige tools die we gebruiken om tot nieuwe inzichten te komen.

Deze dag focust op je algemene welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Het zal je helpen zelfvertrouwen te ontwikkelen, meer ontspannen en geaard te zijn.
Kom samen met ons verbinden en delen.

Wanneer? Zondag 24/04/2022 van 10u30-17u00
Waar? De yogazolder, Astridlaan 180, Assebroek
Prijs? 111 euro
Wat mee te brengen? Notitieboekje en balpen, drinkfles, gemakkelijke kledij

Om het persoonlijk en intiem te houden is de groep beperkt tot max 10 deelnemers.
Lichte lunch inbegrepen in de prijs.

Meer weten over Eline: www.healinghome.be
Meer weten over Nay: www.nayzylberman.com


(Nay geeft les in het Engels, Eline vertaalt waar nodig is.)

Image by Silvestri Matteo

Once we believe in ourselves, we can risk curiosity, wonder, spontaneous delight, or any experience that reveals the human spirit.” – E.E. Cummings