top of page
Verzacht en open je hart
met cacao, gentle flow en yoga nidra.

 

Werken met cacao in yoga helpt het zenuwstelsel te ontspannen en de bloedvaten te openen, waardoor het bloed vrijer kan stromen. Terwijl we bewegen, brengt de ademhaling meer zuurstof naar de hersenen, waardoor we ons energiek en alert voelen.
Rauwe, pure cacao opent het hart en stelt je in staat om diep te verbinden met jezelf, je bewustzijn te vergroten en innerlijke genezing te ervaren.

Wanneer je dit mooie, heilige medicijn drinkt, kan je diep ontspannen, inzichten ontvangen, verbinden met je hoogste zelf, inspiratie en goddelijke energie door je lichaam laten stromen.
Verborgen of verdrongen pijn kan zachtjes naar de oppervlakte komen en geïdentificeerd worden, negatieve emoties kunnen worden losgelaten. Cacao brengt je in een staat van pure bliss.

cacao workshop.png

Afhankelijk van je intentie krijg je de mogelijkheid om op verkenning te gaan in jezelf en een beetje dieper in je hart te duiken. ​Cacao helpt je duidelijkheid brengen over wie je bent, hoe je jouw dromen en wensen kan vervullen, het verleden kan loslaten en te groeien om een beter leven voor jezelf en anderen op te bouwen.

Wat mag je verwachten?

• Een hart openende cacaoceremonie met begeleide meditatie
• 60 minuten Gentle Yoga flow om de energie te laten stromen
• Yoga Nidra (yoga voor de slaap) om te verzachten en te landen

 

Belangrijk: ​
Gebruik geen cafeïne of alcohol 24u voorafgaand aan cacao. ​
Een lichte snack kan worden genuttigd tot 2 uur voor de ceremonie. Voedsel in de maag kan de effecten van cacao blokkeren.
 

Wanneer: er is nog geen nieuwe datum ingepland

Waar: de Yogazolder, Astridlaan 180, Assebroek

Bijdrage: 44 euro

Image by Silvestri Matteo

Once we believe in ourselves, we can risk curiosity, wonder, spontaneous delight, or any experience that reveals the human spirit.” – E.E. Cummings

bottom of page