top of page
Kambo

De natuurlijke immuunbooster uit het Amazone Woud.

 

Wat is kambo


In het Amazone-regenwoud zijn veel soorten felgroene boomkikkers te vinden die zich verschuilen tussen de bladeren. Maar een van deze soorten regenwoudkikkers heeft een geheim...

Phyllomedusa bicolor scheidt een uniek gif af dat al eeuwenlang als medicijn wordt gebruikt door Zuid-Amerikaanse inheemse stammen. De prachtige kikkers worden gevangen, het Kambo-gif van hun rug geschraapt en weer vrijgelaten in het wild.
 

Kambo is de afscheiding van deze kikker en wordt aangebracht op de huid. Via het lymfestelsel komt het binnen en produceert een onaangenaam en ongewoon effect. Je zal tijdens het proces veel water drinken om alle gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Het spoelt de darmen, reinigt de lever, laat de galblaas alle gal afgeven en nog tal van andere voordelen die ik hieronder beschrijf.
 

 

kambo kikker

De ultieme reiniging, detox en reset

 

Kambo wordt traditioneel gebruikt als een behandeling voor verschillende ziekten en heeft antibiotische, anti parasitaire, antischimmel- en antimicrobiële eigenschappen. Het is een natuurlijk geneesmiddel met een lange geschiedenis van traditioneel gebruik. Het stimuleert en activeert het immuunsysteem.

En het werkt niet alleen fysiek, maar ook spiritueel, emotioneel en energetisch. Het helpt je om donkere, negatieve en angstige wolken van energie rond het auraveld los te laten en het heeft sterke antidepressieve eigenschappen.

Na kambo zien mensen vaak enorme energetische verschuivingen in hun leven, van verbeteringen in fysieke gezondheid, tot vermindering van depressie en verslavingen, tot verlichting van chronische pijn en ernstige ziekten.

Het proces


Belangrijk is om minstens10 uur nuchter te zijn voordat je een sessie doet. (Je kan enkel water en natuurlijke thee drinken)

Kambo is een zeer intelligent medicijn. Daarom word je uitgenodigd een intentie te zetten en volledig te vertrouwen en jezelf over te geven. Wanneer je dit kan doen, zal kambo je meer van dienst zijn dan waar je het oorspronkelijk voor zocht.

De sessie begint met rapé, een mengsel van geneeskrachtige kruiden en biologische tabak, die in je neusgaten wordt geblazen om je te aarden en je in je lichaam te brengen. (Dit is altijd optioneel)

Er worden kleine brandwondjes op je arm gemaakt en het secreet wordt aangebracht. Omdat kambo diep op je lichaam inwerkt en het ontgift, kun je verwachten dat je je ongeveer 20 tot 40 minuten erg oncomfortabel zal voelen. De meeste mensen zijn misselijk, braken en hebben diarree. Ik creëer een veilige ruimte voor jou om dit proces te doorlopen. Mensen voelen zich vaak uitgeput na de ervaring, alsof hun lichaam rust nodig heeft. Naderhand melden mensen hernieuwde kracht - het gevoel alsof ze een fysieke boost hebben gekregen. 

Het wordt aanbevolen om meerdere sessies in één maancyclus te nemen om het maximale uit het medicijn te halen. (afhankelijk van waar je op werkt)

Voor wie

Kambo geeft mooie resultaten bij: depressie, angst, chronische pijn, lyme, vruchtbaarheidsproblemen, schimmelinfecties, cvs, maag- en darmziektes, kanker, auto immuunziektes, bloedcirculatie problemen, alzheimer, parkinson,...

 

Kambo is niet voor iedereen. Het heeft enkele risico's; omdat het de hartslag verhoogt, de bloeddruk verlaagt en intense misselijkheid veroorzaakt. Sommige medische aandoeningen verhinderen dat je Kambo inneemt.
Er is altijd een intake om te bepalen of kambo voor jou geschikt is.

Wil je meer weten over de werkzame peptiden in kambo?

Prijs voor een sessie 75 euro (1,5 a 2u)

bottom of page