top of page

Elke dinsdag ONLINE en donderdag LIVE yogales met Eline! Heb jij er ook zo'n zin in?

dynamic yogi.png
Di 19u30-20u45

Vinyasa Yoga Online

In deze dynamische les worden de houdingen gecoördineerd met je ademhaling en beweging om van de ene pose naar de andere te stromen. 

De houdingen worden ook voor een langere tijd aangehouden worden, afhankelijk van de lesinhoud.

Deze vorm van yoga vergroten je flexibilteit, kracht, bewustzijn en het vermogen je geest te concentreren. 

De lessen starten over het algemeen met een warm-up, zonnegroeten, een pittig dynamisch stuk en een afbouw om het lichaam tot rust te brengen en de houdingen te laten integreren.

Voor wie

Probeer deze les uit als je houdt van een stevige workout, uitdagingen wil aangaan en de voordelen van het synchroniseren van lichaam, adem en geest wil voelen.

Er worden voor elke houding variaties gegeven zodat elke yogi op zijn tempo en niveau yoga kan beleven.

gentle flow.png
Do 9u30-10u30

Gentle Flow Yoga

Je geniet van langzame en zachte bewegingen. Wil je een innerlijke vriendelijkheid voor jezelf ontwikkelen dan is deze yogavorm iets voor jou, want hier ligt de nadruk op het bewegen met en voelen van je lichaam.

Het leven is een oneindige dans van yin én yang om balans te vinden in lichaam en geest.
Geen acrobatische toestanden, maar helende, haalbare en heerlijke yoga voor iedereen.
Elke yogales bevat een combinatie van staande, liggende en zittende yogahoudingen. Er worden rustmomenten ingebouwd, waarin je voelt hoe het met je lichaam, geest en emoties is. Zo leer je gaande weg vertragen.
Vergeet je oordeel dat je lenig moet zijn om yoga te beoefenen.

Voor wie

Probeer deze stijl uit als je houdt van bewegen op een zachte manier, voelen en vertragen. Ook ideaal voor 50+, yogi's met een burn-out, blessures hebben of zwanger zijn.

mindful yogi.png
Do 19u30-21u

Yin Yoga

Yin yoga zorgt dat je lichaam comfortabel in een houding kan liggen/zitten zonder enige inspanning te doen en richt zich op het verlengen van de bindweefsels in het lichaam. Het is ideaal als aanvulling op Yang-yoga, of dynamische yogastijlen.
Als Yang actief is, is Yin passief, wat betekent dat de spieren mogen ontspannen d.m.v. de zwaartekracht en rust. De houdingen worden uitgevoerd met behulp van props zoals kussens en blokjes.
We focussen op het los laten. Je blijft voor meerdere minuten in een bepaalde houding en zo ontspannen de verschillende spiergroepen en creëer je ruimte in lichaam en geest om eventuele angsten en emoties los te laten. Yin kan uitdagend zijn voor de mind.

Voor wie

Iedereen die ontspanning zoekt, kampt met depressie, burn-out, chronische ziekte, de relatie met zijn innerlijke zelf dieper wil bekijken.

Waar?

De Yogazolder, Astridlaan 180, Assebroek.

De lessen gaan door in de prachtige yoga zolder van Karl-Heinz Debouver. Je wandelt langs het gebouw naar achter en de yogaruimte bevindt zich in de schuur.
Neem alvast een kijkje op zijn website.

Parkeren kan vlot en gratis in de straat, fietsen kunnen in de schuur gezet worden.

Prijzen en veelgestelde vragen

Meer info over inschrijven, prijzen, hoe betalen,...
Of heb je een vraag? Lees dan eerst onze faq vooraleer ons te contacteren.

bottom of page