top of page

Bye Bye 2021

Bijgewerkt op: 11 mei 2022

2021 was een intens jaar met veel ups en downs. Ik vocht en verzette me veel en verloor daar zoveel energie mee. Toen ik me realiseerde dat ik eigenlijk tegen mezelf vocht, ging de deur naar verzachten, overgave, accepteren en loslaten open.


Ik oefende om meer aanwezig te zijn in mijn lichaam en nam rust, veel rust. Ik heb geleerd om mijn stem te gebruiken om mijn waarheid te uiten en om hulp te vragen wanneer ik die nodig heb. Ik heb geleerd dat ik het licht en ook het donker ben en dat alles energie is. Ik heb geleerd dat ik heel moedig ben en dat ik heb wat nodig is. Ik heb geleerd dat het oké is om niet oké te zijn en dat toe te staan. Ik heb geleerd dat mijn intuïtie altijd juist is en dat ik mezelf kan helen en anderen kan ondersteunen in hun proces. Ik heb geleerd hoe ik trouw kan blijven aan mezelf en wat ik geloof dat de waarheid is.


Ik ben dankbaar voor al het reizen die ik heb kunnen doen, de liefdevolle gemeenschap waar ik deel van uitmaak. Ik ben dankbaar voor de prachtige teachings die ik heb ontvangen. Ik ben moeder aarde dankbaar dat ze me naar huis heeft geleid en de plantgeneeskunde om me naar mijn hart te leiden. Ik ben dankbaar voor alle diepe verbindingen en liefde die ik dit jaar heb ervaren. Ik ben dankbaar dat 2021 me heeft doen vertragen en me heeft doen vertrouwen dat ik genoeg BEN, dat ik genoeg HEB en dat ik genoeg DOE.


Mijn intentie voor 2022 is om volledig en authentiek te leven met een open hart, het licht en de liefde die ik ben te belichamen, zodat ik het moeiteloos kan geven en ontvangen.

Ik laat het los om dingen te doen die niet meer bij me resoneren.

En ik geef mezelf de tijd. Tijd om in mijn eigen tempo te gaan.


Ik heb goede hoop dat 2022 helderder dan ooit zal schijnen en ik wens je een prachtig nieuw jaar.


✨ Veel knuffels en liefde. ✨ Eline 💛

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page