top of page

Energetisch werk is een techniek voor lichaam en geest die energie gebruikt en onmiddellijk en permanent verandering op cellulair niveau teweeg te brengt. Dit resulteert in fysieke, emotionele en spirituele transformatie.

Wat is Aura Healing?


Het aura is het elektromagnetische energieveld dat ons lichaam omringt. De trillingsfrequentie van ons aura heeft direct invloed op ons welzijn. Constante gevoelens van ziekte, lage energie, negativiteit, stress, angst, depressie, vermoeidheid, gebrek aan concentratie, chronische pijnen etc. zijn gevolgen van een dunne laag aura, scheuren of gaten in het aura. Krachtige en schone aura's creëren een gelukkig, op zichzelf staand ecosysteem in je lichaam. Verdunde aura's met negatieve energieën of met scheuren en blokkades, kunnen het ecosysteem van het lichaam vervuilen, waardoor fysieke en emotionele gezondheidsproblemen ontstaan.

 

Aura Healing verwijdert de negatieve energie die een ziel weghoudt van betere kansen, prestaties en algemeen welzijn. Een aura kan direct beïnvloed worden door de uitwisseling van energieën met andere aura's in de buurt. En om dergelijke verdunningen van aura's te voorkomen, is het van het grootste belang om het auraveld regelmatig te reinigen. Aura healing voedt de positieve energie die in het lichaam aanwezig is en richt zich op het verhogen van de vibraties om een ziel gelukkig, vrolijk en optimistisch te maken.

Wat is Chakra Healing?

 

In het Sanskriet betekent 'chakra' 'schijf' of 'wiel', wat verwijst naar de energiecentra in het lichaam langs de wervelkolom. De 7 belangrijkste chakra's die de helende energie aanzienlijk kanaliseren zijn Kruinchakra, Derde Oog Chakra, Keelchakra, Hartchakra, Solar Plexus Chakra, Sacral Chakra en Wortelchakra. Deze Chakra's behandelen en herstellen vaak de energie die in het lichaam aanwezig is.

Geblokkeerde chakra's ontwikkelen ziekte en onevenwichtigheden in je lichaam. Het beïnvloedt alle aspecten van gezondheid op een negatieve manier. 

Chakra's balanceren zorgt voor de vrije stroom van positieve energie in het lichaam. Het kan een effectieve oplossing zijn om je geest, lichaam en geest fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te genezen, om positieve energie aan te trekken, de vibratie te herstellen die de geest hoog houdt en overvloed en welvaart in alle aspecten uit te nodigen.

chakra healing

Wat zijn de voordelen van energetisch werk?

 

Na een aura-reiniging en chakra-balans straal je schoonheid, zelfvertrouwen en een liefdevolle persoonlijkheid uit die fungeert als een magneet voor geluk en overvloed

 

  • Stress & Angst Verlichting

  • Verlichting van fysieke en mentale pijn

  • Verbetert de immuniteit

  • Verhoog positieve energie

  • Verjong je Geest, Lichaam & Ziel

  • Verhoogt de concentratie en verbetert het geheugen

  • Boost je kracht van genezing

  • Zorgt voor emotioneel evenwicht

Prijs:
sessie 60 min – 70 euro

per extra 15 min – 15 euro

Maak je afspraak met Eline op 0477/927757

bottom of page