Coaching

Obstakels houden je tegen vooruit te bewegen en het leven te creëren waarvan je droomt. Wil je waaraan je vasthoudt doorbreken? Wil je jouw onbegrensde mogelijkheden ontdekken, je levensdoel kennen, je doelen bereiken?

Het is tijd is om los te laten van wat je weerhoudt je dromen te volgen en van je leven te houden. De weg naar geluk is alle lagen van pijn, schaamte, schuldgevoel, angst, twijfel en zorgen één voor éen weg te pellen. Ik begeleid je om de negativiteit die je over jezelf hebt, los te laten.

Bevrijd jezelf om jezelf te kunnen zijn, want je bent het waard.

Ik help jou vooruitgang te boeken in je leven en de patronen, blokkades en overtuigingen los te laten die je tegenhouden een gelukkig, gezond, met liefde gevuld leven te leiden.
Je zal meer geïnspireerd gaan leven, nieuwe energie krijgen, weten waarvoor je hier bent. Diepe verbinding voelen met jezelf en leren manifesteren waar je naar verlangt.

 

IMG_4594_edited.png
  • het verbeteren van relaties en carrière 

  • hulp bij het opbouwen van een gelukkiger, zinvoller leven

  • helpen je doelen te verduidelijken

  • de obstakels te identificeren die je tegenhouden 

  • strategieën bedenken om elk obstakel te overwinnen

 

Bij het creëren van deze strategieën richt ik mij op jouw unieke vaardigheden en gaven. Door je te helpen het meeste uit je sterke punten te halen, bied ik je de ondersteuning die je nodig hebt om langdurige verandering te bereiken.

Prijs:

sessie 60 min – 70 euro

per extra 15 min – 15 euro

Maak je afspraak met Eline op 0477/927757