top of page

Ben je klaar om je emotionele uitdagingen en conflicten los te laten en te helen?
Wil je samenwerken met een professional die je zal helpen meer zelfacceptatie, duidelijkheid en vertrouwen te voelen in elk gebied van je leven?

Voel je dat je vast zit, opgebrand, twijfel je aan jezelf, ben je onzeker over je toekomst, heb je geen motivatie, voel je je niet waardig, heb je moeite met relaties, is die innerlijke stem heel oordelend en streng? Of vind je geen rust en vertrouwen?

Wat er ook in je omgaat, je zal merken dat er een reden voor is. Ik help je realiseren dat het zelfoordeel, alle "blokkades" en schijnbare patronen van zelf sabotage er eigenlijk zijn om je te proberen beschermen. Ieder mens heeft een ego (of de 'ik'-identiteit/het zelfconcept dat in de kindertijd is gecreëerd.) Het ego is je beschermer, het vecht om je te beschermen tegen alles wat als een bedreiging (trigger) voelt.

 

Helen is leren wat je behoeftes zijn, hoe je eraan kan voldoen en waarom je het waard bent om eraan te voldoen.

​Als je bereid bent om je emoties, reacties en sensaties in het lichaam te voelen, ben je in staat om te verwerken en vooruit te gaan. Niet door te forceren of fixen, maar door ze te doorvoelen en je systeem met ze te laten werken op een manier die het van nature aankan.

 

Ik zal je ondersteunen bij het creëren van ruimte voor je emoties om die te transformeren. Je aanmoedigen om te vertragen en diep te reflecteren over je gedachten, emoties, overtuigingen en reacties. Het is alsof je een spiegel voorgehouden wordt waarin je je ware zelf met mededogen mag zien en er bewust van worden.

embodiment.png

Innerlijk werk is de oefening van bewust worden van het ego.
Het is geen snelle oplossing.
Het is een reis waarin je eerlijk en nieuwsgierig bent, de moed en bereidheid hebt om diep naar binnen te kijken.
En van daar uit leren keuzes te maken die verder gaan dan de reactie van het ego.

Ik geef je de tools om je eigenwaarde te erkennen en je authenticiteit te belichamen, gecombineerd met oefeningen zoals mindfulness, meditatie, lichaamsbeweging, ademwerk en meer.

Mijn prioriteit is het creëren van een veilige ruimte met respect en mededogen, zonder oordeel, zodat je volledig eerlijk kan zijn en diep in jezelf kan duiken.

Werk met mij samen om balans, innerlijke rust, zelfliefde te vinden, gezonde relaties te hebben, zelfvertrouwen op te bouwen, patronen, negatieve zelfpraat en overtuigingen los te laten.

Ik hoor je, ik voel je, ik zie je!

Zelf heb ik een heuse weg afgelegd om mezelf te kunnen omarmen zoals ik werkelijk ben.

 

Ben jij klaar voor verandering?

Boek een gratis ontdekkingsgesprek van 30 minuten met mij om te zien of we een match zijn om samen te werken.

be happy

Prijs:

sessie 60 min – 70 euro

Korting als je meerdere sessies boekt.

Maak je afspraak met Eline op 0477/927757 of mail

Eline is gediplomeerd in de theorie en praktijk van counseling, de belichaming van bewustzijn en essentiële staten van zijn, inquiry, supervisie en de integratie van mindfulness en meditatie in de holistische counselingpraktijk.

bottom of page