Over Eline

Ik ben een gepassioneerde onderneemster die zich graag verdiept in het welzijn van de mens en alternatieve manieren bestudeert en toepast om het lichaam te helen. Na 10 jaar werken in de wellness sector, volgde ik verschillende opleidingen in binnen- en buitenland, werd ik yogadocent, thethahealer, essentiële olie coach en ben nu een opleiding tot holistic counselor aan het vervolledigen. 

Ik hou van eenvoud, genieten van de kleine dingen in het leven, dansen, natuur, reizen, lachen, lezen, gezond koken, diepgaande gesprekken en liefdevolle connecties maken met vrienden.

​Leven in het nu en vanuit het hart, dat maakt me gelukkig.

 

IMG_4623.jpg
IMG_4610.jpg

Mijn aanpak

Het is mijn missie om mensen hun lichaam beter te leren aanvoelen en te leren loslaten. Ik begeleid je jezelf graag te leren zien en je innerlijke kracht te ontdekken. 

Ik werk op een holistische manier. Dit is een praktische genezingsfilosofie die alle aspecten van de persoon (lichaam, geest, ziel) bekijkt en aanpakt, het onderzoek naar de oorzaken van symptomen aanmoedigt in plaats van ze te onderdrukken, en de onderlinge verbondenheid met het universum erkent.