top of page
IMG_9563_edited.jpg

Hey mooi wezen!

Ik ben Eline, een authentieke, speelse, gepassioneerde vrouw.

Mijn hele leven staat in het teken van innerlijke kracht, zelfliefde en vertrouwen vinden binnen mezelf.
Het was een helse rit...
Medische problemen zorgden ervoor dat ik uitgedaagd werd de confrontatie met mezelf aan te gaan om mijn zielskwaliteiten te vinden en te ontdekken hoe ik gezond en gelukkig door het leven te kan gaan.

Nu leef ik voluit, in het moment, vanuit mijn hart en op mijn ritme. Ik surf op de golven van het leven in vertrouwen en met acceptatie voor wat is.

Als ik dat kan, dan kan jij dat ook, en ik begeleid je graag door het proces naar je liefdevolle, hoogste versie van jezelf.

Ik geloof in jou, geloof jij in jezelf?

Liefs

Eline

Mijn Verhaal

Ik werd te vroeg geboren met de aandoening toxoplasmose. Dit zorgde voor een ontsteking op mijn hersenen, scoliose, blindheid op mijn rechteroog, spier- en botproblemen. Van kinds af aan ging ik van dokter naar dokter, onderzoek naar onderzoek, behandeling naar behandeling. Veel van die behandelingen waren ingrijpend en traumatisch voor mij.
 

Er was van alles mis met mij en ik moest ‘gefixt’ worden. Dat deed me diep geloven dat ik niet goed genoeg was.

 

In mijn puberteit kreeg ik de diagnose van chronisch vermoeidheidssyndroom en spasmofilie. Pijn was iets ‘normaals’ in mijn leven. Ik belandde in een rolstoel en het was alsof de dagen voorbij gingen, zonder ik aan het leven was, enkel maar overleven. Ik voelde me depressief en had geen idee of ik wel een toekomst had. Ik was vooral bang en voelde me alleen en niet begrepen door mijn omgeving.
Dagelijks slikte ik medicijnen en voelde me als een zombie, ik was volledig uitgeblust.

 

Op mijn 18de had ik alle vertrouwen in de traditionele geneeskunde verloren en was het zo beu. Dus besloot ik om het anders aan te pakken, slechter kon het toch niet worden. Mijn zelfvertrouwen op dat moment was onbestaande en ik had geen idee wie ik was, maar ik moest mijn hart en intuïtie volgen.

Ik zou mezelf genezen.


Ik stopte met de medicijnen, schreef me in bij de fitness, veranderde mijn voedingspatroon, begon opnieuw te studeren en volgde psychotherapie.
Dit vergde veel moed en energie, maar ik voelde diep vanbinnen een klein vlammetje en ik wist dat ik het terug kon aanwakkeren. Ik was klaar voor een nieuw leven.

 

Met veel geduld en wilskracht voelde ik me stilletjes aan sterker worden, dichter bij mezelf komen, gezonder worden. Mijn lichaam begon zich lichter te voelen en het vlammetje in mij werd groter.

 

Op mijn 26ste opende ik trots mijn eigen wellnesscentrum waar ik mensen ondersteunde zich goed te voelen over zichzelf en ze een uniek moment van ontspanning te bezorgen.

Dat was eigenlijk waar ik zelf zo'n nood aan had, maar nog niet helemaal geloofde dat ik dat waard was, en het gemakkelijker was om het aan anderen te geven.


Ik was ondertussen ook een echte vechter geworden, gewoon om de dingen op mijn eentje op te lossen, door te gaan en niet te plooien, emotioneel verhard en een dikke muur rond me opgebouwd.

 

Toen kwam yoga en meditatie op mijn pad. Ik beloofde mezelf om elke dag mijn mat op te gaan, ook al was het voor 5 minuten. Mijn lichaam werd sterker en mijn zelfvertrouwen groter, mijn geest rustiger. De pijn in mijn lichaam verminderde en ik leerde het aanvoelen zoals nooit voorheen. Het was een prachtig proces van bewust worden.

Ik werd dieper gezogen in het innerlijk werk en alternatieve manieren om het lichaam te helen, zoals plant medicijnen en energetisch werk.  Ze begeleidden me naar mijn hart en brachten me geluk, zachtheid, vertrouwen, mededogen en liefde voor mezelf.

 

Ik zette gigantische stappen in mezelf graag zien zonder oordeel, mijn emoties accepteren en ze ruimte geven om te transformeren. Zelfvertrouwen ontwikkelen, respect hebben voor mijn grenzen en het diepe weten dat ik ten volle mag zijn wie ik werkelijk ben.
 

Nu durf ik echt te voelen, eerlijk en nieuwsgierig te zijn over wat er in mezelf beweegt, ook al is het confronterend of oncomfortabel. Ik heb een diep vertrouwen en een vlam die niet kan doven doordat ik zelf de verantwoordelijkheid nam voor mijn helingsproces en vertrouwde op mijn innerlijke stem.

 

In mijn leven kies ik er niet voor om slachtoffer te zijn van alles wat ik heb beleefd.

Het was een reis door mezelf om me te brengen naar wie ik nu ben en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben trots op de reis die ik heb aangedurfd en doorstaan, het heeft me zoveel geleerd en enorm veel kracht gegeven.

 

En jij kan dat ook!

Wil je graag dat vuur in je wakker maken zodat je kan stralen, vol zelfvertrouwen en authenticiteit je leven kan leiden?

Ik ondersteun je hier graag in.

Vraag je gratis ontdekkingsgesprek aan van 30 min om te zien of we een match zijn om samen te werken.

bottom of page