top of page
nature medicine 3.png

Spirituele Plantenreis

 • Verlang je naar een diepgaand proces van bewustwording?

 • Ben je klaar om de vicieuze cirkel te doorbreken die je hebt gecreëerd om te overleven?

 • Durf je je angsten onder ogen te zien en je eigen patronen te herkennen?

 • Merk je dat je afhankelijk bent geworden van je gedachten, drank, seks, medicatie of het zorgen voor anderen, en besef je dat dit slechts een afleiding is om de realiteit te vermijden?

Als je jezelf een waardevol leven gunt en bereid bent om de controle los te laten en je over te geven aan wat het leven te bieden heeft, dan heb ik een unieke kans voor je.

 

Vind helderheid over wat er zich allemaal afspeelt in jouw leven, onderga een diepgaande zuivering en creëer meer ruimte om datgene te manifesteren wat goed voelt voor jou in dit prachtige spel genaamd 'leven'.

Deze buitengewone ervaring zal je inzicht brengen in de stroom van het leven en je inspireren om je innerlijke licht te laten stralen.

plant medicine 2.png
plant medicine 1.png

Ga op een Diepgaande Reis met onze Plantceremonies

Stap binnen in een heilige ruimte waar oude wijsheid en moderne verkenning samenkomen, en laat mij je begeleiden op een transformerende reis.

 

Plantceremonies bieden een diepgaande mogelijkheid voor heling, zelfontdekking en spirituele groei. Ze nodigen je uit om diep in de lagen van bewustzijn te duiken en in verbinding te komen met de wijsheid van de plantspirits.

Ik werk met een verscheidenheid aan krachtige planten, waarvan sommige afkomstig zijn uit het weelderige Amazone regenwoud. Ik maak gebruik van de helende eigenschappen van planten zoals cacao, bobinsana, sananga, hapé, kambo, palo santo, mapacho,...

Ceremonies zijn mogelijk, zowel één-op-één als in kleine, intieme groep van maximaal 5 personen. Deze intieme setting biedt een veilige en betekenisvolle omgeving voor jouw innerlijke reis.

Hoe ga ik te werk?

​Met mijn expertise, begeleiding en zorgzame aanwezigheid creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving voor jouw reis van exploratie en transformatie.

Intentionele Voorbereiding

Ik geloof sterk in het belang van een grondige voorbereiding op jouw plantceremonie-ervaring. Voorafgaand aan de ceremonie bied ik begeleiding over dieetrichtlijnen, aanpassingen in levensstijl en praktijken die jouw ontvankelijkheid voor de planten verbeteren. Zo zorg ik voor een harmonieuze en diepgaande ervaring.

Sacrale Rituelen en Ceremoniële Ruimte

Tijdens de ceremonies voer ik rituelen uit met diep respect voor de oude tradities. Ik creëer een heilige ruimte, versierd met natuurlijke elementen en een rustgevende ambiance, als het decor voor een krachtige en transformerende ervaring. Bovendien maak ik gebruik van instrumenten zoals de drum, ratels en chakapa, en zorg ik voor een met liefde samengestelde playlist om je beleving nog dieper te verrijken.

Heilige Planten

Ik werk met een variatie aan plantmedicijnen, elk met hun eigen unieke energie en wijsheid. Deze heilige planten bieden een diepgaande mogelijkheid voor diepe heling, zelfreflectie en persoonlijke groei.

Ondersteuning bij Integratie

Mijn betrokkenheid gaat verder dan alleen de ceremonie zelf. Ik bied ondersteuning bij de integratie om je te helpen jouw ervaringen te verwerken en te integreren in jouw dagelijks leven. Samen zorgen we ervoor dat de inzichten en lessen die je tijdens de reis hebt opgedaan, vruchtbaar kunnen worden in jouw groeiproces.

Community en Verbinding

Mijn plantceremonies vormen een ondersteunende community waarin je in contact kunt komen met gelijkgestemde individuen op het pad van heling en zelfontdekking. Delende cirkels, groepsdiscussies en gezamenlijke maaltijden bevorderen een gevoel van verbondenheid, begrip en ondersteuning gedurende jouw reis.

Veilige Omgeving

Ik hecht veel waarde aan het creëren van een voedende omgeving die ontspanning, veiligheid en comfort bevordert. Mijn ceremonies vinden plaats in serene en natuurlijke omgevingen, waardoor je kunt ontspannen, loslaten en je volledig kunt overgeven aan de helende energieën van de plantmedicijnen.​

nature medicine 4.png

Wat kan het voor jou betekenen?

In plantceremonies kunnen verschillende klachten of problemen worden aangepakt. Het is belangrijk op te merken dat plantceremonies geen vervanging zijn voor medische behandelingen of therapieën. Ze kunnen echter aanvullend zijn en ondersteuning bieden bij verschillende uitdagingen. Enkele van de klachten of problemen die mensen kunnen aanpakken in plantceremonies zijn onder andere:

 • Emotionele trauma's: kan helpen bij het verkennen en helen van diepgewortelde emotionele trauma's, zoals posttraumatische stressstoornis (PTSS), depressie, angststoornissen, verlies en rouw.
   

 • Verslavingspatronen: kan mensen ondersteunen bij het doorbreken van verslavingspatronen en het verkrijgen van inzicht in de onderliggende oorzaken van verslaving, zoals drugs, alcohol, roken of gedragsverslavingen.
   

 • Persoonlijke groei en zelfontwikkeling: kan een krachtige tool zijn voor persoonlijke groei, zelfreflectie en het verkennen van iemands eigen potentieel. Ze kunnen helpen bij het verkrijgen van diepgaande inzichten, het vergroten van zelfbewustzijn en het bevorderen van positieve veranderingen in het leven.
   

 • Spirituele zoektocht en bewustwording: kan een pad bieden voor spirituele groei en bewustwording. Ze kunnen mensen helpen om diepere spirituele ervaringen te hebben, een groter gevoel van verbondenheid met het universum te ervaren en hun eigen spirituele pad te verkennen.
   

 • Angst en stress: kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het omgaan met stress. Ze kunnen mensen in staat stellen om belemmerende gedachtenpatronen los te laten en meer innerlijke rust en kalmte te ervaren.
   

 • Creativiteit en inspiratie: kan de creativiteit stimuleren en mensen helpen om nieuwe perspectieven en ideeën te verkennen. Ze kunnen bijdragen aan het ontdekken van verborgen talenten en het vergroten van inspiratie en creatieve expressie.

Voor meer info contacteer Eline
0477/927757

info@healinghome.be

bottom of page