top of page
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inschrijven en betalen?

Inschrijven voor de lessen is verplicht en doe je online. Een account maak je eenvoudig aan door je aan te melden.
Je klikt op de les die je wil boeken, indien je nog geen kaart of les aangekocht hebt, zal je gevraagd worden deze eerst aan te kopen. Eens je de pas of kaart hebt aangekocht, kan je de les die je wil volgen, boeken. Je betaalt online met Visa, paypall of bancontact. 

Indien je geen mogelijkheid hebt om online in te schrijven, kan je me sms'en of mailen.

Het aantal plaatsen is beperkt dus indien je ingeschreven bent voor een les en niet komt opdagen, dan verlies je die beurt. Boeken kan tot 1u voor aanvang de les, kostenloos annuleren tot 22u voor de les. Als de les vol is en je wil inschrijven, dan kom je op de wachtlijst terecht en als er een plaatsje vrijkomt, dan krijg je hiervan een bevestiging per mail.

Inschrijven kan via deze link: https://www.momoyoga.com/healinghome/

Voor workshops kan je kostenloos annuleren tot 72u voor de workshop. Bij annulatie kan deze pas gebruikt worden voor een toekomstige workshop. Er worden geen terugbetalingen gedaan.

 

Hoeveel kost een yogales?

Een ochtendles 60 min (gentle flow) kost 15 euro.

Een avondles 90 min (yin) kost 20 euro.

Een tienbeurtenkaart voor de ochtendlessen kost 130 euro.
Een tienbeurtenkaart voor de avondlessen kost 180 euro.

Een online les (vinyasa) van 75 min kost 15 euro, een tienbeurtenkaart kost 130 euro.

 

Elke pas is 6 maand geldig.
Passen kunnen enkel verlengd worden met doktersattest.
Passen kunnen niet worden omgezet, en worden niet terugbetaald.

Wat breng ik mee naar de les?

Je hoeft in principe niets mee te brengen naar de les. Er zijn voldoende matjes, kussens en dekens aanwezig. Als je liever je eigen matje of kussen gebruikt, kan je die natuurlijk meebrengen.
Zorg dat je kledij draagt, waar je gemakkelijk in kan bewegen. 
Wat je sowieso kan mee brengen is je volle goesting om les te volgen en er bij te zijn. Je enthousiasme is altijd heerlijk om te zien. 

Ik ben niet lenig, is yoga wel iets voor mij?

Dat is misschien wel de meest gehoorde misvatting in yogaland. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn om yoga te beoefenen!
Yoga gaat om het ademen, de beweging en het bewustzijn van de beweging. Het gaat erom dat je je mind kan observeren, jezelf beter leert kennen en je grenzen leert aanvoelen en verleggen.
Daar hoef je dus geen lenig lichaam voor te hebben. De voordelen van yoga zijn wel dat je er leniger en sterker door wordt. Dus dat is mooi mee genomen. 

bottom of page