top of page

Leef jij echt?

Elke ochtend worden we wakker, poetsen we onze tanden, ontbijten we, gaan we aan het werk, verliezen we het gevoel van tijd in ons werk, terug naar ons huis, doen we onze dingen en bereiden we ons voor om te slapen. En dan de volgende dag herhalen we de cyclus en doen we hetzelfde opnieuw.


We wennen aan ons leven. Elke dag hetzelfde leven, dag in dag uit, zonder echt na te denken over hoe we echt willen leven. En we plannen of denken er niet over na als dit het leven is dat we echt willen.

Ons leven wordt verondersteld gevuld te zijn met opwinding, vreugde, gelach, verbinding, liefde en creativiteit. Wanneer begon je te geloven dat het leven niet zo interessant is zoals het zou moeten zijn? Wanneer ben je gestopt met dromen? Wat heb je echt nodig om gelukkig te zijn?


Het verschil tussen leven en je levend voelen is je angst gebruiken als brandstof om te vliegen.


Wanneer we uit het gewone, normale, misschien zelfs saaie durven stappen, 'stretchen' we ons onszelf en groeien we. Het is moeilijk en eng voor de meesten van ons om uit de comfortzone te stappen, maar het is erg bevredigend om dit te doen.

Wat zou er gebeuren als je het probeert? Wat geeft je het gevoel dat je leeft? Wat doet je hart stralen?

Laat de magie binnen. Laat je hart een slag overslaan. Laat jezelf bang zijn. Omarm het.

Zet die stap naar waar je naar verlangt.


Leef.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page