top of page

Lockdown stories

Bijgewerkt op: 11 mei 2022

De afgelopen week was zo zwaar voor mij. Ik ben niet iemand die zich snel zorgen maakt, maar de omstandigheden waarin we ons nu bevinden zijn ontmoedigend. De corona houdt alles en iedereen uit elkaar en het gaat mij om verbinding, echte verbinding. Ja, ik ben natuurlijk dankbaar voor het internet, maar ik ben het echt beu. Ik wil weer werken! Ik moet geld verdienen. Ik geef niet zo veel om geld, maar als je nauwelijks inkomen hebt, is het moeilijk. Als kleine zelfstandige ondernemer voelt het alsof ik verdrink. Ik ben onafhankelijk vanwege de vrijheid die erbij komt kijken en nu heb ik het gevoel dat ik tegen de muur word gezet en niet meer kan bewegen. Niet weten wanneer ik de yogastudio weer open kan is moeilijk. Het geeft me stress en angst.


Als ik lesgeef, leer ik mensen leven in het moment, in het nu. We weten bijna nooit wat ons te wachten staat, maar toch lukt het me op dit moment niet om los te laten.

Ik ben ervan overtuigd dat we altijd zijn waar we moeten zijn en dat alles met een reden gebeurt. Veel nadenken over wat ik van dit alles moet leren. Ik ben gefrustreerd, dankbaar, liefdevol, hatend, verdrietig, blij, energiek en traag tegelijk. Ik wil mensen knuffelen en kussen. Voor mij zijn deze maatregelen niet menselijk, het maakt me zo verdrietig. Ik heb contact nodig om me levend te voelen.

Aan de andere kant kan ik volgende week weer beginnen met mijn werk als schoonheidsspecialiste en kan ik buiten yogales geven. Ik kan dus niet wachten om al mijn klanten terug te zien!


Ik nam deze foto vandaag toen ik zo overweldigd was door alles dat ik niet kon stoppen met huilen. Ik ga dan de natuur in, ga in het gras liggen met mijn favoriete muziek in mijn oren, sluit mijn ogen en adem diep in, tot het beter wordt. En dat doet het altijd.


Ik ben iemand die mijn eigen problemen minimaliseert omdat ik geloof dat anderen het veel erger hebben dan ik. Dus ik heb de neiging om te zwijgen. Als ik denk aan alle zieke mensen of mensen die dierbaren hebben verloren, twijfel ik zelfs of ik deze tirade moet plaatsen. Maar het is hoe ik me voel en het is echt en waardig en ik deel het. 💚

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page