top of page
Yoga at Home

Eline deelt graag haar passie voor yoga op je evenement bv teambuilding, vrijgezellen, verjaardag,...

Of je hebt liever 1 op 1 yoga want:

  • Je wil yoga leren op jouw niveau en tempo.

  • Je wil liever niet in groep yoga beoefenen.

  • Je wil een persoonlijk schema om thuis te oefenen aangepast aan jouw behoeftes.

  • Je hebt vragen of wil verduidelijking van de groepslessen die je volgt.

  • Je kampt met een blessure of een klacht zoals stress, rugpijn, zware vermoeidheid, slapeloosheid, last van de ademhaling, emotionele problemen, spier- en gewrichtsletsels, enz..

yogamat.png

Ik luister graag naar je persoonlijke verhalen en waardeer het enorm wanneer je om mijn advies vraagt. Het lastige is dat iedereen anders is en dat elke situatie anders is. Het is voor mij onmogelijk om het probleem te identificeren of een sessie op te bouwen uit slechts een kort gesprek of e-mail. Ik zou graag helpen, maar daarvoor heb ik details nodig en ik wil je zien bewegen!

Dus als je mijn hulp wil, vraag dan een privé yogasessie met me aan. Privéyoga-sessies zijn beschikbaar op afspraak en worden uitgevoerd via Zoom of ik kom ter plaatse bij jou thuis.
 

Tijdens de sessie bespreken we je persoonlijke doelen, praten we over uitdagingen waar je voor staat en gaan door eenvoudige bewegingen om te ontdekken hoe je reageert op verschillende yogahoudingen. Op basis van die informatie selecteer en pas ik yogahoudingen en ademhalingstechnieken aan voor je lichaam. Deze oefeningen worden specifiek ontworpen om je fysiek, energetisch en mentaal beter te laten voelen en ik zorg ervoor dat je deze op je eigen manier en tempo veilig en effectief kan blijven beoefenen.

Neem contact met me op om je privéyoga-sessie te boeken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

bottom of page