top of page
starsky_edited.jpg

ONLINE VIDEOREEKS
YOGA VOOR DE SLAAP

Slaap je slecht? Staan je gedachten niet stil als je in slaap probeert te vallen? Ben je onrustig?

Als je niet genoeg slaapt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor je immuunsysteem, je zenuwstelsel, je hormoonhuishouding en je geestelijke gezondheid.

Ik heb deze reeks ontwikkeld om jou te ondersteunen gemakkelijk en diep te kunnen slapen.
Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om de videolessen te volgen.

Deze reeks bevat 3 uur super zachte yoga opgedeeld in 6 video's om je slaap te verbeteren. Met behulp van ademen, geleide meditatie, yin en herstellende yoga zal dit programma je naar ultieme relaxatie brengen.

Kies zelf welke les jij in het moment nodig hebt, of volg er meerdere.

Nidra (YouTube Thumbnail).png

Yoga Nidra 32 min:
Of yoga van de slaap, is een diep ontspannende geleide meditatie die wordt uitgeoefend terwijl het lichaam comfortabel op bed/zetel of een matje ligt.
Tijdens Yoga Nidra bevindt de geest zich in een dromende toestand tussen diepe slaap en waakzaamheid. Je bewustzijn beweegt geleidelijk aan naar binnen zodat moeiteloos alle lichamelijke, emotionele en mentale spanningen losgelaten kunnen worden.

Een half uur yoga Nidra zal je zowel lichamelijk als geestelijk volledig herladen, stress verminderen en je welzijn vergroten.
Herhaal deze meditatie zo vaak je wil om rust te vinden, diep te slapen en uitgerust wakker te worden.

thumbnail Ademen voor een diepe slaap..png

Ademen voor een diepe slaap 20 min:
In deze video begeleid ik je door 3 ademhalingsoefeningen om rustig te worden en het lichaam voor te bereiden op een diepe slaap.
- box ademhaling
- neusvleugelademhaling
- bumble bee ademhaling

thumbnail nestel je in stilte.png

Nestel jezelf in stilte 32 min:
Dim de lichten en maak het gezellig, want deze les brengt je meteen naar bed. Verwelkom wat broodnodige stilte terwijl je vertrouwd raakt met je adem en wieg jezelf in een slaperige staat van zijn. Ontspan met zachte stretches, gemakkelijke twists en openers en laat je vervolgens door savasana naar een zalige slaap brengen.
Props nodig: Twee dekens of handdoeken, kussens

 

thumbnail reset zenuwstelsel.png

Reset van het zenuwstelsel voor ontspanning 26 min:
Deze video zal je helpen je zenuwstelsel te resetten en je lichaam voor te bereiden op de slaap. Laat de spanning in je nek wegsmelten en geef je over aan de zwaartekracht in ontspannende houdingen zoals de zijwaartse twist en de vlinder.
Props nodig: Twee dekens of handdoeken en kussens

thumbnail ultieme relaxatie.png

Ultieme relaxatie 43 min:
Net wanneer je dacht dat het niet ontspannener kon worden, komt er een videoles die volledig op de rug wordt gedaan. Deze rustgevende houdingen zullen je helpen je zenuwstelsel te reguleren om je voor te bereiden op een diep herstellende slaap. Zak weg in moeiteloze liggende houdingen zoals banana houding en benen tegen de muur. Je eindigt met een begeleide meditatie in savasana.
Props nodig: een muur, kussens en dekens

 

thumbnail GEZICHTSYOGA.png

Gezichtsyoga 15 min:
In deze video gaan we de spieren in het gezicht en nek losmaken. Je zal verbaast zijn hoeveel rust en ontspanning deze oefeningen brengen.

Zelfliefde is prioriteit geven aan goede slaap.

Koop deze reeks en krijg een jaar lang onbeperkte toegang tot alle 6 video’s.

Bijdrage: 44 euro
 

bottom of page