top of page
Yoga Retreat Portugal 2-7/06/2022

Detox your mind and body
met Eline & Cindy

Wil jij fris, energiek, opgeladen en tevreden de zomer in? Mis dan deze 5-daagse zuiveringskuur niet. Revitaliseer je lichaam met yoga, mindfulness, osho- en wandelmeditatie, sauna en ijsbaden, sound healing, …

Je kan er detoxen in een oase van rust en groen met af en toe een plons in het zwembad, een verkwikkende saunasessie en dagelijkse yoga- ,meditatie- en mindfulness momenten. Onze kok bereidt met veel liefde gezonde, biologische en vegetarische maaltijden die het detox proces ondersteunen.

Optioneel bieden we kambosessies aan. Kambo zuivert het hele lichaam en boost het immuunsysteem. Kambo staat bekend als de meest krachtige antibiotische, antivirale, schimmelwerende en ontstekingsremmende stof die moeder natuur ons biedt. Kortom je lichaam en geest zijn volledig gerevitaliseerd na deze reis.

buddha 1.png
zwembad1.png

Wat betekent ons self-care retreat voor jou?

We trekken met een groep van maximum 12 personen richting de Portugese Algarve en verblijven er in het Boutique Guesthouse Seeds of Silence. Werkelijk alles is er aanwezig om jou de nodige rust te schenken en je lichaam te doen ontgiften:  gezellige kamers, zwembad en sauna, rusthoekjes, een professionele yogaruimte, …


We blijven niet enkel op dit prachtige domein, maar verkennen ook volop de omgeving. Verder focussen we op gezonde voeding die het detoxproces stimuleert.


Elke dag combineren we ontspannende ochtend- en avondsessies met heerlijke gezonde ontbijtjes, snacks en diners. Er is ook een vrije dag ingelast, waar je na het ontbijt bijvoorbeeld de e-bike neemt en naar het vissersdorpje of het strand fietst. Of je doet een dagje lekker niks met een boekje aan het zwembad.

PRIJS 1.270€

INBEGREPEN

 • Sessies ’s ochtends en ’s avonds (yoga yin yang, meditatie, sound healing, osho, …)

 • Ontbijt, snack en avondmaal

 • Koffie, thee en water, de hele dag door

 • 5 overnachtingen in een luxueuze tweepersoonskamer

 • Transfer vanaf de luchthaven van Faro naar onze boutique guesthouse

 • De zon, natuur en stilte

 • Groot verwarmd zwembad met honesty bar

 • Sauna 2 sessies, koud plonsbad
   

NIET INBEGREPEN

 • Vlucht België/Nederland – Faro (vanuit Brussel, Charleroi of Eindhoven met Transavia, TUIfly, Brussels Airlines, TAP Air Portugal of Ryanair)

 • Massages (optioneel bij te boeken)

 • Individuele coaching (optioneel bij te boeken)

 • Kambo (optioneel bij te boeken)

 • Huurauto

 • Transfer van seeds of silence terug naar de luchthaven

 • Alcoholische dranken

food1.png
bded10a2-e337-4f86-a747-7c72ad971b2a.JPG

Over Eline

Eline is een gepassioneerde onderneemster die zich graag verdiept in het welzijn van de mens en alternatieve manieren bestudeert en toepast om het lichaam te helen op een natuurlijke manier. Na 10 jaar werken in de wellness sector, volgde ze verschillende opleidingen in binnen- en buitenland, werd ze yogadocent, energetisch healer en holistic counselor.

​Eline houdt van eenvoud, genieten van de kleine dingen in het leven, dansen, natuur, reizen, lachen, lezen, gezond koken, diepgaande gesprekken en liefdevolle connecties maken met vrienden.

​Leven in het nu en vanuit het hart, dat maakt haar gelukkig.

Het is haar missie om mensen hun lichaam beter te leren aanvoelen en te leren loslaten. Ze begeleidt je jezelf graag te leren zien en je innerlijke kracht te ontdekken. 

​Eline werkt op een holistische manier. Dit is een praktische genezingsfilosofie die alle aspecten van de persoon (lichaam, geest, ziel) bekijkt en aanpakt, het onderzoek naar de oorzaken van symptomen aanmoedigt in plaats van ze te onderdrukken, en de onderlinge verbondenheid met het universum erkent.

​Over Cindy

Ik ben een gepassioneerde yogalerares en coach. Gezondheid en bewegen staan centraal in mijn leven. Met mijn lessen zet ik mensen in beweging, zowel mentaal als fysiek.

Ik breng Yin en Yang, actie en rust, voor zowel beginners als gevorderden. Deze bezinningsmomenten zijn een uitnodiging voor lichaam en geest om buiten je comfortzone jouw unieke kracht te vinden. Hiervoor maak ik gebruik van de vijf elementenleer. Iedere stretch in jouw lichaam is gelinkt aan een energieweg. Met de juiste bewegingen en stretches heffen we blokkades op en laten we de energie opnieuw stromen.

De verbinding tussen lichaam en geest en tijd nemen voor jezelf zijn twee van de belangrijkste pijlers voor een gelukkig en gezond leven.  En dat wil ik jou graag doen ervaren.

cindy.png
buddha2.png

INSCHRIJVEN

Via e-mail naar info@healinghome.be of cindy@seedsofsilence.com 

Per telefoon Eline +32 477/927 757

Per telefoon Cindy +32 498/122 156 

Slechts 12 plaatsen beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap!

Programma


Donderdag
Na aankomst krijg je de tijd om te acclimatiseren. ’s Avonds doen we een openingscirkel met aansluitend een diner.

Vrijdag

 • We starten de dag met een smoothie om vervolgens een les yoga detox te volgen. Daarna serveren we een gezonde brunch. De rest van de dag ben je vrij om te relaxen op het domein of de omgeving te verkennen.

 • ’s Avonds word je verwacht voor een osho-meditatie met een aansluitend een diner, gevolgd door een sauna en ijsbad om volledig te ontgiften.
   

 Zaterdag

 • We starten de dag met een smoothie en een sessie yoga detox. Optioneel kan je kiezen voor kambo.

 • Na het ontbijt kan je wenst mee gaan paddelen naar een naburig eiland (optioneel)

 • ’s Avonds organiseren we een sessie yin yoga, gevolgd door een diner. We sluiten de avond af met een mind walk in stilte.
   

Zondag

 • We starten opnieuw de dag met een smoothie en een sessie yoga detox. Optioneel kan je kiezen voor kambo. Na de brunch in stilte kan je een fietstocht doen naar een authentiek dorp in de buurt.

 • ’s Avonds plannen we een sessie restorative yoga. Na het diner volgt nog een sessie yoga nidra. 


Maandag

 • Na onze dagelijkse smoothie staat power yoga en sound healing op het programma. Optioneel kan je ook deze dag kiezen voor kambo. In de namiddag kan je relaxen aan het zwembad, de omgeving verkennen, …

 • ’s Avonds organiseren we een closing cirkel met osho en dans. Na het diner staat er nog een verkwikkende saunabeurt met ijsbad op het programma.


Dinsdag
Op deze laatste dag pak je je koffers en verwennen we je met een ontbijtpakket voor de check-out.

bottom of page